+36-30/5731-203     Hívjon ha kérdése van!

élelmiszeripari gépek, berendezések és technológiai vonalak gyártása, telepítése

Tej, sajt feldolgozó vonal

https://unimatik.hu/wp-content/uploads/2023/11/Tej-sajt-feldolgozo-vonal.png

Az elmúlt években több sajt és tej feldolgozó gyárba szállítottunk Magyarországon és külföldön, különböző feldolgozó gépeket és berendezéseket. Az általunk gyártott gépek, berendezések rozsdamentes kivitelben készülnek.

Válasszon minket, és emelje termelését új szintre! Modern gépeink és technológiáink segítségével biztos lehet benne, hogy termékei kiváló minőségűek és versenyképesek lesznek a piacon. Ne hagyja ki a lehetőséget, és lépjen be a jövő tej- és sajttermelésének világába!

Állateledel gyártó

Édes kukorica feldolgozó

Zöldborsó feldolgozó

Zöldbab feldolgozó

uborka feldolgozó

Lekvár, dzsem, gyümölcs velő

Meggy, szilva feldolgozó

Egyéb Zöldségek

  • Info

    Tök, sárgarépa, cukkini, paprika, padlizsán, cékla, káposzta, sütőtök stb

Éticsiga feldolgozó

Tej és sajt feldolgozó

Egyéb élelmiszer-feldolgozó

Minden termék

Szállítás

Szállító szalag:

Feladata a feldolgozásra kerülő szilárd halmazállapotú, különböző zöldség és gyümölcsféleségek egyedei közül lehetőséget biztosít a technológia által nem kívánatos egyedek kézi úton történő eltávolítására, valamint a termékek szállítása egyik technológiai gépről a következőre. A szállító szalagok a technológiai gyártó vonalba bárhová beépíthetők. A hevederek lehetnek PVC anyagú és műanyagtagos.

                  

Sajt továbbító gép:

A sajt gyártás során, a még puhább, lágyabb anyagú termékek továbbítására szolgál a következő technológiai gépre.

Töltőgépek

Sajt töltőgépek:

A sajt különböző méretű edényekbe történő töltésére szolgál. A gépek teljesítménye a vevő megrendelése alapján készül.

Egyéb gépek

Fűthető keverős tartály:

A keverős, fűthető tartály különféle élelmiszeripari folyadékok összekeverésére, melegítésére, adalékanyagok bekeverésére szolgál. A keverős tartály három csőlábon álló függőleges tengelyű hengeres edény, tetején közvetlenül elektromotor segítségével hajtott keverővel. Az edény hengeres palástját felül félig sík lemezfedél merevíti, alját sekélydomború edényfenék zárja le. A leperemezett, merevített sík fedélen helyezkedik el a keverőt forgató elektromotor. Az edény másik felét nyitható fedél zárja le, mely elősegíti a tartály kezelését, tisztítását. Az edényt kívülről fűtőköpeny veszi körül, így gőzfűtés teszi lehetővé az edényben lévő anyagok melegítését. A forró felületeket hőszigetelés borítja. A tartály a technológiailag szükséges csonkokkal rendelkezik. Az edényben történő anyagkeverések elvégzésére propeller keverő van az edénybe építve. A berendezés teljes egészében /az elektromotor és hajtómű kivételével/ rozsdamentes, saválló acélból készült.

                

Előmosó tartály:

A sajt feldolgozás során használandó, a termékek előmosására. Különböző méretben készül a vevő megrendelése alapján.

 

Forma mosó tartály:

A sajt feldolgozás során használandó a termékek mosására. Különböző méretben készül a vevő megrendelése alapján.

 

Lapmosó tartály:

A sajt feldolgozás során használandó a termékek mosására. Különböző méretben készül a vevő megrendelése alapján.

 

Sajt csepegtető kocsi:

Sajt feldolgozás során használandó, a termékek víztelenítésére. Más funkciót is elláthat. Különböző méretben készül a vevő megrendelése alapján.

 

Sajt gomolyag toló kocsi:

Sajt feldolgozás során használandó a termékek szállítására a feldolgozó vonalban. Más funkciót is elláthat. Különböző méretben készül a vevő megrendelése alapján.

 

Sajt prés:

A berendezés a sajt préselésére, nyomására szolgált. Különböző méretben készül a vevő megrendelése alapján.

 

Sajt szikkasztó polcok: 

Sajt feldolgozás során használandó a termékek szállítására a feldolgozó vonalban, a sajtok szikkasztására. Más funkciót is elláthat. Különböző méretben készül a vevő megrendelése alapján.

 

Sajt tároló polc:

Sajt feldolgozás során használandó a termékek szállítására és tárolására. Más funkciót is elláthat. Különböző méretben készül a vevő megrendelése alapján.

 

Tejtároló edény:

A tej megfelelő minőségű és hőmérsékletű tárolására szolgál. Más funkciót is elláthat. Különböző méretben készül a vevő megrendelése alapján.

 

MÉG MA

ÜZENJEN NEKÜNK

Töltse ki az űrlapot honlapunkon még ma, hogy megkezdhessük az Ön élelmiszeripari üzletének fejlesztését és előre lépését a versenytársak előtt!

1 + 13 =

Cím

4400 Nyíregyháza, Szélsõbokor 10/b

https://unimatik.hu/wp-content/uploads/2024/02/facebook_851x851.png      https://unimatik.hu/wp-content/uploads/2024/02/linkedin-orange.png

2023 © Minden jog fenntartva! | Adatvédelmi nyilatkozat | készítette a legyenszeplapod.hu